berichten

Museum 16 en 30 augustus open tot 20.30 uur, met concert

Museum 16 en 30 augustus open tot 20.30 uur, met concert

Om zoveel mogelijk bezoekers in de gelegenheid te stellen de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme te zien, organiseert het museum vier speciale avondopenstellingen. In juli waren de eerste twee avonden, met een concert van Eva sur Seine en SUAREZ. DE volgende avonden zijn op 16 en 30 augustus. Het museum is dan tot 20.30 uur geopend en het publiek wordt getrakteerd op een concert in de sfeer van de tentoonstelling, in het Rietveld-paviljoen in de beeldentuin. Er is catering aanwezig, maar iedereen mag natuurlijk ook zijn eigen picknick meenemen.

Programma:
16 augustus Avondopenstelling met concert van Camadou om 19.00 uur
30 augustus Avondopenstelling met concert van Sterre Konijn en accordeonist Yvo Staudt om 19.00 uur

Camadou
Singer-songwriter Camadou treedt op met gitarist en fluitist. Haar laatste album ‘Les Autres’ is een verzameling geworden van persoonlijke interpretaties van grote chansonniers.

Sterre Konijn en Yvo Staudt
Sterre Konijn treedt op met verschillende ensembles zoals Kobra en Theater Tol. Samen met accordeonist Yvo Staudt won zij in 2014 het Concours de la Chanson Alliance Française. Als duo richten zij zich op Franse, Italiaanse en Nederlandse chansons, en op de Argentijnse tango.

De avondopenstellingen komen mede tot stand dankzij de Gemeente Ede. Tijdens de avonden kunnen bezoekers ook proeven van de bijzondere smaken van Ede - dit jaar Hoofdstad van de smaak www.hoofdstadvandesmaak.nl. Voor de avondopenstellingen met concert is een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum voldoende. Dit jaar komt het uitgebreide programma van 'Een zomer met Seurat' in de plaats van de Zwoele Zomer.

Tijdens de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme is er een uitgebreid programma voor jong en oud met workshops, voorstellingen, lezingen, artists in residence en concerten in de beeldentuin. Bekijk het volledige programma op: www.krollermuller.nl/seurat.