berichten

Kom ook naar Een zomer met Seurat!

Kom ook naar Een zomer met Seurat!

Het Kröller-Müller Museum staat deze zomer helemaal in het teken van Georges Seurat. Tijdens de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme is er van alles te beleven in het museum. Op speelse, grappige en creatieve wijze kan iedereen kennismaken met Seurat.

Op het programma staat nog een tweede Kinderweekend op 9 en 10 augustus met muzikale workshops, Cinekid workshops, voorstellingen van Theater Pluim.

Er zijn ook lezingen, een interactieve installatie van AlexP en een concert van het NJO Phantasy Ensemble. Daarnaast zijn er de speciale avondopenstellingen met een concert en vanaf 29 juli werken verschillende artists in residence aan een performance geïnspireerd op de tentoonstelling. Speciaal voor de tentoonstelling is een nieuw digitaal schilderspel ontwikkeld: ‘Schilderen met de meesters? Dat kan ik ook!’. Voor gezinnen met kinderen zijn in het museum ook gratis speurspellen verkrijgbaar.
Deelname aan de activiteiten is gratis (met uitzondering van de lezingen) voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Bekijk het volledige programma hier.