berichten

Bestel nu: de Schoolkaart met jubileumkorting!

Bestel nu: de Schoolkaart met jubileumkorting!

Dit schooljaar bestaat het Kröller-Müller Museum 75 jaar, en dat moet gevierd worden! Het hele jaar door staat het museum in het teken van het jubileum en vinden er regelmatig speciale activiteiten plaats voor bezoekers. Nu willen we ook de scholen laten delen in de feestvreugde met een speciale traktatie: een aantrekkelijke korting op onze Schoolkaart voor het basisonderwijs!

Basisscholen die vanaf nu een schoolkaart bestellen betalen slechts 100 euro (i.p.v. 150 euro). Voor deze prijs kun je met de hele school tót de zomervakantie, zo vaak als je wilt, het museum bezoeken, inclusief de begeleiding en de parkeerkosten. Bij deze kaart krijg je bovendien de keuze uit twee verrassingspakketten:
- Het gloednieuwe lespakket ‘Filosoferen met schilderijen (en met de directeur)’ + het spannende boek ‘Het geheim van Helene’ van Lydia Rood.
- Of het spetterende kleuterpakket ‘Zwaan zoekt een vriendje’ inclusief prentenboek en een cd met vrolijke luister- en doeliedjes!Bestellen?

De speciale Schoolkaart is te bestellen via info@kmm.nl of via onze telefoniste (0318-591241). Geef daarbij aan dat het gaat om de ‘jubileum actie’.

Scholen die (nog) geen interesse hebben in de kaart, maar wel graag op de hoogte blijven, kunnen een mail met hun adresgegevens sturen naar educatie@kmm.nl, vriend worden op Facebook of zich abonneren op onze digitale nieuwsbrief.