Entreeprijzen

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum zijn twee onafhankelijke stichtingen, die de erfenis van het echtpaar Kröller-Müller beheren. Zowel het museum als het park zijn ieder voor zich verantwoordelijk voor hun eigen exploitatie en inkomstenwerving. Om bij het Kröller- Müller Museum te kunnen komen maakt u gebruik van de infrastructuur (wegen/fietspaden, gratis witte fietsen, kassavoorzieningen) van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom betaalt u als museumbezoeker ook entree voor het park. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders, het Park is namelijk geen museum.

Prijzen 2015
(Combiticket Park en museum)
Kinderen tot 6 jaar: gratis
Kinderen 6 t/m 12 jaar: € 8,80
Volwassenen: € 17,60
Auto/motor in het Park (inclusief parkeren): € 6,25
Parkeren buiten het Park € 3,00
Parkeerkaart touringcar: € 28,60

Groepsreductie bij ten minste 20 personen: 10%.

Tip: koop uw entreebewijs alvast online op de website van het Park


Museumkaart geldig in Kröller-Müller Museum, niet in het Park. Voor een bezoek aan het museum heeft u een geldig entreebewijs nodig voor het Park. Volwassenen betalen hiervoor  € 8,80, kinderen 6-12 € 4,40. U kunt de Museumkaart ook in het museum kopen bij de ontvangstbalie bij de hoofdingang van het museum. Een kaart kost € 54,95 voor volwassenen en € 27,50 voor kinderen en jongeren (t/m 18 jaar). Per kaart worden ook € 4,95 administratiekosten in rekening gebracht.

Houders van de CJP-pas betalen m.i.v. 1 januari 2015 € 12,30 per persoon voor een combiticket voor Park en museum. Voor het gebruik van de CJP-pas in schoolverband: zie onder speciale tarieven onderwijs: www.hogeveluwe.nl/scholen.

Studenten van MBO, WO en HBO (individueel) betalen op vertoon van hun collegekaart of studentenpas een gereduceerd tarief van € 13,20 per persoon. Let op: om voor dit tarief in aanmerking te komen koop je eerst een entreebewijs voor het park en daarna (bij de ontvangstbalie van het museum) een entreebewijs voor het museum.

ICOM-kaart en lidmaatschapskaart Vereniging Rembrandt : gratis entree voor museum en park (exclusief parkeren).

Speciale tarieven onderwijs

Aanmelden
Omdat het museum graag overzicht houdt op te verwachten drukte, verzoeken wij grote groepen hun bezoek altijd van tevoren aan te melden bij info@krollermuller.nl.