Laatste nieuws

Museum 30 augustus open tot 20.30 uur, met concert

18 juli

Om zoveel mogelijk bezoekers in de gelegenheid te stellen de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme te zien, organiseert het museum vier speciale avondopenstellingen. In juli waren de eerste twee avonden, met een concert van Eva sur Seine en SUAREZ. De volgende avond is op 30 augustus. Het museum is dan tot 20.30 uur geopend en het publiek wordt getrakteerd op een concert in de sfeer van de tentoonstelling, in het Rietveld-paviljoen in de beeldentuin. Er is catering aanwezig, maar iedereen mag natuurlijk ook zijn eigen picknick meenemen. 

Programma:

30 augustus Avondopenstelling met concert van Sterre Konijn en accordeonist Yvo Staudt om 19.00 uur

De avondopenstellingen komen mede tot stand dankzij de Gemeente Ede. Tijdens de avonden kunnen bezoekers ook proeven van de bijzondere smaken van Ede - dit jaar Hoofdstad van de smaak www.hoofdstadvandesmaak.nl. Voor de avondopenstellingen met concert is een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum voldoende. Dit jaar komt het uitgebreide programma van 'Een zomer met Seurat' in de plaats van de Zwoele Zomer.

Tijdens de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme is er een uitgebreid programma voor jong en oud met workshops, voorstellingen, lezingen, artists in residence en concerten in de beeldentuin. Bekijk het volledige programma op: www.krollermuller.nl/seurat.