Agenda

Een zomer met Seurat: avondopenstelling met concert van Camadou

16 augustus

Het Kröller-Müller Museum staat deze zomer helemaal in het teken van de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme. Om zoveel mogelijk bezoekers in de gelegenheid te stellen de tentoonstelling te zien, organiseert het museum vier speciale avondopenstellingen, op 12 en 26 juli en 16 en 30 augustus. Het museum is dan tot 20.30 uur geopend en het publiek wordt rond getrakteerd op een concert in de sfeer van de tentoonstelling.

Camadou
(16 augustus, 19.00 uur in het Rietveld-paviljoen)
Singer-songwriter Camadou treedt op met gitarist en fluitist. Haar laatste album ‘Les Autres’ is een verzameling geworden van persoonlijke interpretaties van grote chansonniers. Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=GLJwhRg98Uc.

De avondopenstellingen komen mede tot stand dankzij de Gemeente Ede. Er is catering aanwezig, maar iedereen mag natuurlijk ook zijn eigen picknick meenemen. Tijdens de avonden kunnen bezoekers ook  proeven van de bijzondere smaken van Ede - dit jaar Hoofdstad van de smaak www.hoofdstadvandesmaak.nl.

Voor de avondopenstellingen met concert is een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum voldoende. Dit jaar komt het uitgebreide programma van 'Een zomer met Seurat' in de plaats van de Zwoele Zomer. Bekijk het volledige programma op: www.krollermuller.nl/seurat.